Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

telefon mediapress
Publicitate Ziare Nationale Publicitate Ziare Locale / Regionale Anunturi U.E. Modalitati de plata Anunturi Online Politica Confidentialitate Contact
Anunturi in ziare nationale
Publicati Citatii in ziarul Adevarul
Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale
Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat
Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Anunturi Anunt de Mediu

Anunturi Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Schimburi

Publicati acum anuntul online pe 33 site-uri + 1 aparitie intr-unul din ziarele: Anuntul Telefonic, Ziarul de Pierderi® sau Ziarul Locuri de Munca (in functie de categorie)! Pret - 50 Lei, maxim 40 cuvinte. Lista tuturor site-urilor si modalitatile de plata le gasiti sub formularul de publicare al anuntului.
Publica acum

ANUNT PUBLIC - mediu- ANPM BUZAU- ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 21 Oct 2021
WSS AL GEBO GOLD, titular al Planului Urbanistic Zonal -Sala de evenimente corp C1, Corp C2 depozitare, amplasat in loc. Costesti, sat Spataru, Judetul Buzau, T15, P242, N.C. 24105 anunta publicul interesat ca s-a depus documentatia in vederea obtinerii avizului de mediu pentru avizarea Planului Urbanistic Zonal. Observatiile publicului se primesc in scris la sediul APM Buzau, str. Sfantul Sava, Nr. 3, zilnic intre orele 08-16, in termen de 15 zile calendaristice de la aparitia anuntului.

Proiect acord de mediu- ANPM ILFOV- ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 21 Oct 2021
C.N.A.I.R. SA- DIRECTIA REGIONALA DE DRUMURI SI PODURI BUCURESTI, titular al proiectului "AMENAJARE BRETEA DE LEGATURA DN6- DN CB LA PASAJ PE DN6, KM 10+ 678", anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare NU SE SUPUNE EVALUARII DE IMPACT ASUPRA MEDIULUI/EVALUARII ADECVATE/ EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA CORPURILOR DE APA de catre Agentia pentru Protectia Mediului Ilfov, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "AMENAJARE BRETEA DE LEGATURA DN6- DN CB LA PASAJ PE DN6, KM 10+ 678", propus a fi amplasat in judetul Ilfov, orasul Bragadiru, Centura Bucuresti. Proiectul acordului de mediu si informatiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov: Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, in zilele de Luni- Joi, intre orele 9.00- 12.00, precum si la urmatoarea adresa de internet: apmif.anpm.ro. Observatiile/ contestatiile publicului se primesc la sediul A.P.M. Ilfov- Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

ANUNT PUBLIC DE MEDIU - ANPM TULCEA- Ziarul Anunt de Mediu

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 21 Oct 2021
ANUNT PUBLIC. In conformitate cu prevederile OUG nr 195/2005 privind protectia mediului cu modificarile si completarile ulterioare si ale Legii nr 544/2001 privind accesul la informatie. SOCIETATEA/ TITULAR: SC OPERATIONAL AGRO SRL. SEDIU SOCIAL: Judet Tulcea, Comuna Garvan strada Scolii nr. 33 TELEFON/ FAX: 0757708607. ACTIVITATEA: Fabricarea altor produse din lemn, fabricarea articolelor din pluta , paie si din alte materiale vegetale impletite cod CAEN 1629. AMPLASARE OBIECTIV: Comuna IC BRATIANU incinta SC LOMBARDI AGRO SRL. SCOPUL ATIVITATII: Fabricarea altor produse din lemn, fabricarea articolelor din pluta , paie si din alte materiale vegetale impletite cod CAEN 1629. PREZENTAREA ACTIVITATII: In extravilanul comunei IC Bratianu se desfasoara activitatea de fabricare a peletilor din lemn , paie si alte materiale vegetale impletite conform codului CAEN : 1629. Informatii cu privire la masurile de protectie a factorilor de mediu si despre eventulul impact asupra factorilor de mediu. Activitatea desfasurata nu are impact asupra factorilor de mediu apa, aer, pamant, ANUNTA publicul interesat asupra depunerii solicitarii si documentatiei tehnice in vederea obtinerii autorizatiei de mediu. Informatiile privind potentialul impact asupra mediului generat de proiectul propus si observatiile publicului se primesc la sediul Agentiei pentru Protectia mediului Tulcea str. 14 Noiembrie nr 5, telefon: 0240/ 510622, fax: 0240/ 510621 de luni pana vineri intre orele 10.00- 14.00.

Solicitare pentru emiterea autorizatiei de mediu- Ziarul Anunt de Mediu - ANPM Bucuresti

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 21 Oct 2021
S.C. CRISCO SERV IMPEX SRL, cu sediul in str. Gradistea, nr. 15, bl. B1, sc 2, et 4, ap 35 sector 4, Bucuresti, inregistrata la O.N.R.C.- O.R.C.T.B. cu C.U.I. nr. 18094016 informeaza pe cei interesati ca s-a depus solicitarea pentru emiterea autorizatiei de mediu pentru activitatea colectat deseuri nepericuloase. Desfasurata in str. Prelungirea Ferentari, nr.157, sector 5, Bucuresti. Informatii se pot solicita la sediul AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BUCURESTI din sectorul 6, Aleea Lacul Morii nr. 1 (Barajul Lacul Morii - in spatele benzinariei LUKOIL ), intre orele 9:00-12:00, de luni pana vineri. Propuneri sau contestatii se pot depune la sediul A.P.M. Bucuresti in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt.

ANUNT PUBLIC ANPM- ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 21 Oct 2021
UCADI MOB DESIGN S.R.L., titular al activitatii "Fabricarea de mobila n.c.a." -cod CAEN (Rev.2): 3109, desfasurate in Bucuresti, Sector 5, Str. FIRUTA, Nr. 13-15, corp C23, anunta publicul asupra depunerii solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu. Informatii privind mpactul asupra mediului pot fi consultate la sediul APM Bucuresti, intre orele 9:00 -12:00. Observatiile publicului, formulate in scris, se primesc zilnic la sediul APM, timp de 10 zile de la data aparitiei anuntului.

Anunt public - obtinerea autorizatiei de mediu- ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 20 Oct 2021
COVASNA ESTIVAL 2002 S.A, cu sediul in loc. Neptun, jud. Constanta, str. Plopilor, nr. 12B, solicita de la Agentia de Protectie a Mediului obtinerea autorizatiei de mediu pentru obiectivul (activitatea) HOTEL GLORIA amplasat in LOC. EFORIE SUD, STR. FALEZA NR. 2, JUD. CONSTANTA . Persoanele fizice sau juridice interesate, pot depune eventuale contestatii sau sugestii la sediul A.P.M. Constanta, strada Unirii, nr. 23, telefon 546696.

Anunt de mediu publicat prin anuntmediu.ro

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 20 Oct 2021
Anunt public privind decizia etapei de incadrare SC BVG Development Investment SRL. SC BVG Development Investment SRL. titular al proiectului OPERATIUNI NOTARIALE si CADASTRALE privind ALIPIREA IMOBILELOR TERENURI; CONSTRUIRE LOCUINTE SEMICOLECTIVE si INDIVIDUALE cu REGIM de INALTIME S+P+1E+ER, IMPREJMUIRE TEREN, ORGANIZARE de SANTIER, RACORDURI/BRANSAMENTE UTILITATI, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare. NU SE SUPUNE EVALUARII DE IMPACT ASUPRA MEDIULUI/EVALUARII ADECVATE/ EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA COPURILOR DE APA de catre Agentia pentru Protectia Mediului Ilfov, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru OPERATIUNI NOTARIALE si CADASTRALE privind ALIPIREA IMOBILELOR TERENURI; CONSTRUIRE LOCUINTE SEMICOLECTIVE si INDIVIDUALE cu REGIM de INALTIME S+P+1E+ER, IMPREJMUIRE TEREN, ORGANIZARE de SANTIER, RACORDURI/BRANSAMENTE UTILITATI, propus a fi amplasat in loc.Voluntari tarla 22, parcela 441, jud.Ilfov. Proiectul acordului de mediu si informatiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov: Bucuresti, sect.6, Aleea Lacul Morii nr.1, in zilele de Luni-Joi intre orele 9.00-12.00 precum si la urmatoarea adresa de internet:apmif.anpm.ro. Observatiile/contestatiile publicului se primesc la sediul APM.Ilfov-Bucuresti sect.6, Aleea Lacul Morii nr.1, in termen de 10.zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Anunt Public de Mediu - ANPM ILFOV, prin www.anuntmediu.ro

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 20 Oct 2021
INFORMARE in conformitate cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare, TITULARUL, SC VIOMED CONSUM SRL , Bucuresti, Sector 6, Aleea Valea Viilor, Nr.7, Bloc M40, Scara 4, Etaj 10, Ap.62, intentioneaza sa solicite de la AN "Apele Romane" - Directia Apelor Arges - Vedea - Aviz de gospodarire a apelor pentru investitia «Construire HALA DEPOZITARE P, cu BIROURI P+1E, UTILITATI si iMPREJMUIRE TEREN, COMUNA 1 DECEMBRIE, JUD. ILFOV Aceasta investitie este NOUA. Ca rezultat al activitatii desfasurate in cadrul investitiei, vor rezulta ape uzate menajere. Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea Avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata. Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului sau la adresa mineralaqua@gmail.com CONSTANTIN Doina- Georgeta , tel 0722708486, dupa data de 01.11.2021

ANUNT PUBLIC DE MEDIU. SC Eco Reciclare Bucuresti SRL,

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 19 Oct 2021
SC Eco Reciclare Bucuresti SRL, cu sediul in strada Parincea, nr.3, Bucuresti, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de autorizatie de mediu, in scopul desfasurarii activitatii de colectare a deseurilor nepericuloase. Informatii privind impactul asupra mediului al activitatii pentru care se solicita autorizatia de mediu pot fi consultate zilnic, de Luni pana Joi intre orele 09:00- 13:00 si Vineri intre orele 09:00-12:00, la sediul Agentiei pentru protectia mediului cu adresa in: Spl. Independentei, 294, Bucuresti, 060031. Observatiile, sugestiile si/ sau propunerile publicului se primesc in scris la sediul APM BUCURESTI SECTOR 4.

ANUNT PUBLIC DE MEDIU. SC Eco Reciclare Bucuresti SRL,

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 19 Oct 2021
SC Eco Reciclare Bucuresti SRL, cu sediul in strada Parincea, nr.3, Bucuresti, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de autorizatie de mediu, in scopul desfasurarii activitatii de colectare a deseurilor nepericuloase. Informatii privind impactul asupra mediului al activitatii pentru care se solicita autorizatia de mediu pot fi consultate zilnic, de Luni pana Joi intre orele 09:00- 13:00 si Vineri intre orele 09:00-12:00, la sediul Agentiei pentru protectia mediului cu adresa in: Spl. Independentei, 294, Bucuresti, 060031. Observatiile, sugestiile si/ sau propunerile publicului se primesc in scris la sediul APM BUCURESTI SECTOR 4.

ANUNT ANPM ARAD. Anunt public.

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 19 Oct 2021
S.C. SIHN FOREST PROPERTIES S.N.C. titular al planului "Amenajamentul fondului forestier proprietate privata apartinand S.C. SIHN FOREST PROPERTIES S.N.C. judetul Arad, organizat in U.P. XIX Sihn -Paiuseni, anunta publicul interesat asupra depunerii primei versiuni a planului la APM Arad in vederea obtinerii avizului de mediu. Informatiile privind varianta de plan pot fi consultate la sediul APM Arad, Splaiul Muresului, FN, cod 310132, Arad, judetul Arad, zilnic, de luni pana joi, orele 8.00- 16.00 si vineri intre orele 8.00- 14.00. Observatiile publicului se primesc zilnic, in scris, la sediul APM Arad, in termen de 18 zile calendaristice de la data aparitiei anuntului.

ANUNT ANPM APM NEAMT. Anunt Public emitere acord de mediu

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 19 Oct 2021
*ANUNT SOLICITARE AUTORIZATIE MEDIU. SC PETROL OFFICE SRL supune dezbaterii publice solicitarea autorizatiei de mediu pentru activitatea: CAEN 4730- Comert cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule in magazine specializate, desfasurata in jud. Neamt, sat Dumbrava Rosie, comuna Dumbrava Rosie, strada Dumbravei, nr. 4. Informatiile privind activitatea pot fi consultate la sediul APM Neamt din Piatra Neamt, Piata 22 Decembrie nr. 5, de luni pana joi intre orele 8,00- 16,30 si vineri intre orele 8,00 - 14,00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Neamt `in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt.

Anunt ANPM- ANP BUCURESTI. ANUNT PUBLIC ACORD MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 19 Oct 2021
SC HOLCIM (ROMANIA) SA anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Desfiintare silozuri metalice de ciment - Corp C6, amplasate in Bucuresti, sector 4, Str. Bercenarului, nr. 8. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Bucuresti, din Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, si la sediul titularului SC Profesional Construct Proiectare SRL din Bucuresti, Str. Ghe Dem Teodorescu nr. 11D, sector 3, Bucuresti, in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00-12.00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bucuresti.

Petrom Anunta Publicul Interest Asupra

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 19 Oct 2021
SC OMV PETROM SA anunta publicul interest asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ,,Rerutare conducta de gaze compresoare Moinesti-Depozit Albotesti (tronsonul 2 si tronsonul 3)"propus a fi realizata in intravilanul si extravilanul orasului Moinesti,jud Bacau. Informatiile privind pproiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M.Bacau,str.Oituz,nr.23 si la sediul titularului,judetul Bacau in zilele de luni-joi,intre orele 8.00-16.30 si vineri intre orele 08.00-14.00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul A.P.M.Bacau.

Braila Dietscon Sediul Voluntari Bulevardul

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 19 Oct 2021
APM BRAILA SI SC DIETSCON O&M SRL CU SEDIUL IN VOLUNTARI STR. BULEVARDUL PIPERA, NR 1B, TEL +40 244 435823, ANUNTA CA A DEPUS DOCUMENTATIA TEHNICA IN VEDEREA OBTINERII AUTORIZATIEI DE MEDIU PENTRU ACTIVITĂȚI DE SERVICII ANEXE EXTRACȚIEI PETROLULUI BRUT ȘI GAZELOR NATURALE,
IN STAȚIE INJECȚIE OPRIȘENEȘTI, ORAȘ IANCA.
DOCUMENTATIA POATE FI CONSULTATA DE CEI INTERESATI LA AGENTIA DE PROTECTIE A MEDIULUI BRAILA, BDUL INDEPENDENTEI, BL. B5, TELEFON 0339401834

​Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 19 Oct 2021
APM BRAILA SI SC OMV PETROM SA, CU SEDIUL IN BUCUREȘTI, STR. CORALILOR, NR 22, TEL 021 402 22 01, ANUNTA CA A FOST DEPUSA DOCUMENTATIA TEHNICA IN VEDEREA REVIZUIRII AUTORIZATIEI DE MEDIU PENTRU OBIECTIVUL PARC 4 PADINA,
AMPLASAT IN COMUNA CIOCILE, JUDETUL BRAILA.
DOCUMENTATIA POATE FI CONSULTATA DE CEI INTERESATI LA AGENTIA DE PROTECTIE A MEDIULUI BRAILA, BDUL INDEPENDENTEI, BL. B5, TELEFON 0339401834

Anunt public de mediu - Ziarul Anunt de Mediu

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 19 Oct 2021
Buciuman Livia, Lazareanu T. Teodor, Covaci Mihai, Covaci Elena, Lazareanu Cosmin anunta elaborarea primei versiuni a Plan Urbanistic Zonal (PUZ): Elaborare PUZ- Dezvoltare zona de locuit cu functiuni complementare propus in jud Timis, comuna Sanandrei identificat prin CF nr. 104155 Sanandrei, top. 104155, CF nr. 10438 Sanandrei, top 104038, CF nr. 103804 Sanandrei, top. 103804 si declansarea etapei de incadrare pentru obtinerea avizului de mediu. Consultarea primei versiuni a Planului Urbanistic Zonal se poate realiza la sediul proiectantului, TIMIȘOARA, str. MOISE NICOARA, nr. 5. Comentariile si sugestiile se vor transmite in scris la sediul A.P.M. Timis, b-dul Liviu Rebreanu nr. 18- 18 A in termen de 15 zile calendaristice de la data prezentului anunt.

ANUNT PUBLIC - ANPM TIMIS- www.anuntmediu.ro

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 19 Oct 2021
ANUNT PUBLIC. Societatea comerciala MILK VALLEY BC SRL, J35/487/2018, RO36114626 anunta depunerea cererii pentru emiterea Autorizatiei de mediu pentru obiectivul Ferma PARU , com Costeiu , CF 403326 , Bl Ferma ,jud TIMIS avand ca obiect de activitate: 0141 Cresterea bovinelor de lapte amplasat in PARU , com Costeiu ,jud Timis , CF 403326 Documentatia tehnica poate fi consultata la sediul firmei din PARU , com Costeiu ,jud Timis , CF 403326 tel/fax 0725479348 sau la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului TIMIS. Eventualele observatii ale publicului referitoare la activitatea si amplasamentul obiectivului se vor transmite la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului TIMIS .

Kaufland Romania Anunta Publicul Interesat

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 19 Oct 2021
SC/ PF KAUFLAND ROMANIA S.C.S. anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectele: - CONSTRUIRE HYPERMARKET / CENTRU COMERCIAL "KAUFLAND" Rh=Pinalt+1Ep SI CONSTRUCTII ANEXE (CONTAINER-BUFET "IMBISS" SI CORT-TERASA INCHISA CLIENTI, BOXE/PADOCURI GARARE CARUCIOARE, CONTAINER PENTRU MATERIALE RECICLABILE, POST TRAFO, BAZIN REZERVA INCENDIU, STATII INCARCARE VEHICULE ELECTRICE), AMENAJARI EXTERIOARE IN INCINTA: PLATFORMA PARCARE, PARCAJE AUTO SOL, SPATII VERZI, ALEI PIETONALE, CAROSABILE, AMENAJARI ACCESE AUTO SI PIETONALE, RACORDURI LA DRUMURILE PUBLICE/PRIVATE, RETELE / INSTALATII INTERIOARE IN INCINTA, BRANSAMENTE LA UTILITATI, IMPREJMUIRE TEREN, ORGANIZARE DE SANTIER (IN INCINTA TERENULUI), AMPLASARE PILON PUBLICITAR H=16m (STRUCTURA) SI 2 TOTEMURI PUBLICITARE H=8,0m (STRUCTURA), propus a fi amplasat in Bucuresti, sector 3, Str B-dul Basarabia, nr. 250, nr. Cadastral 229553 si 223992 - AMENAJARE, RECONFIGURARE SI RETRASARE CALE DE ACCES - DRUM NC 201641 (SPATII VERZI, DRUMURI, TROTUARE), AMENAJARI ACCESE AUTO SI PIETONALE, RACORDURI LA DRUMURILE PUBLICE/PRIVATE, ORGANIZARE DE SANTIER, propus a fi amplasat in Bucuresti, sector 3, Str B-dul Basarabia, nr. 250 - B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 1G Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Bucuresti, din Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, si la sediul titularului SC KAUFLAND ROMANIA S.C.S. din Bucuresti, str. Barbu Vacarescu nr. 120-144, sector 2, in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00-12.00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bucuresti.

Initiatorul Imobiliare Prin Paula Gosav

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 19 Oct 2021
Initiatorul Ret Imobiliare SRL, prin arh. Paula Gosav aduce la cunostinta publicului interesat intentia de a elabora Planul Urbanistic Zonal : -Introducere terenuri in intravilan cu functiunea zona unitati industriale nepoluante-pentru imobilul situat in intravilanul com. Gilau, fn. Publicul este invitat sa transmita observatii si propuneri, pana la data de 14.12.2020 , la sediul Consiliului Judetean Cluj, Primaria Gilau in scris sau prin fax la nr. 0264 371 646 sau e-mail : urbanism@cjcluj.ro.

Anunturi fonduri europene
Cum dau un anunt de mica publicitate in ziare

Site-uri partenere:

Mediapress Mica Publicitate
Mare Publicitate Mediapress
Mica Publicitate Ziare
Anunturi Romania Libera
Anunt Ziarul Romania Libera
Romania Libera Anunturi
Anunturi Libertatea
Mica Publicitate Libertatea
Anunt Ziarul Libertatea
Anunturi Jurnalul National
Mica Publicitate Jurnalul National
Anunturi Anuntul Telefonic
Mica Publicitate Anuntul Telefonic
Anunturi Adevarul
Mica Publicitate Adevarul
Anunturi Bursa
Anunturi Curierul National
Citatii ziarul Adevarul
Citatii Romania Libera
Anunturi Citatii Ziare
Anunt Licitatii Ziare
Publicitate Ziare Locale
Anunturi Ziare Locale
Publicitate Ziare Locale
Ziare Mica Publicitate
Ziare Mare Publicitate
Mica Publicitate Cluj
Anunturi in ziare
Publicitate in ziar
Publicare Anunt ziare
Anunturi adunari generale
Anunturi Fonduri Europene
Anunturi Ziare Nationale
Anunt Ziar National
Servicii de curatenie